Gelenek buyıl da bozulmadı

Geçtiğimiz yıllarda Ramazan'da iftar çadırı kuran Kapaklı Belediyesi bu Ramazan'da da iftar çadırı kurarak her akşam 500 kişiye iftar verecek.

Kapaklı 27.06.2014 21:28:00 0
Gelenek buyıl da bozulmadı

İLK ÇADIR BU AKŞAM KURULACAK

Belediye eski Hizmet Binası arkasındaki boş alanda kurulacak iftar çadırında her akşam 500 kişiye sıcak aş verileceğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kimsesizlerin, fakir fukaraların ve yolda kalanların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Yemeklerin Özel Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu'nda yapılacağını söyleyen Mandalı, “Kapaklı Belediyesi, Kapaklı’da bulunan iş adamları ve hayırseverlerin desteği ile bu Ramazan da 500 kişiye sıcak yemek vereceğiz. Bu yıl da 28 Haziran’da ilk orucumuzu açacağız” diyerek iftar çadırında emeği geçen belediye personeline ve iş adamlarına da teşekkür etti.

PAYLAŞMANIN YOĞUN OLARAK YAŞANDIĞI BİR AY

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen de iftar çadırlarının zengin fakir ayırt etmeksizin insanları bir araya getirdiğini ifade etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğini sürdürdüklerini ifade eden Sekmen “Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10