Kuş: Korsan taşımacılığın önüne geçeceğiz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş "S Plakaların tanınması için uzun süredir verdiğimiz mücadele nihayet amacına ulaştı. Geçtiğimiz hafta Tekirdağ BÃ?

Çerkezköy 29.06.2014 13:51:00 0
Kuş: Korsan taşımacılığın önüne geçeceğiz

BEKLEYEN 120 ARAÇ VAR

Yaşar Kuş, bu zamana kadar en büyük sıkıntılarının servis taşımacılığı olduğunu ifade ederek “Personel taşıyıcıları için S plakanın tanınması çok iyi oldu. Zaten ilçemizde de servis çekenler arasında en büyük sıkıntılardan biri de buydu” dedi. S plaka almak için sırada bekleyen daha 120 adet aracın olduğunu ifade eden Kuş, bunların da S plaka alması için UKM ile görüşeceklerini söyledi. UKM ile yapacakları görüşmeler ve işbirliği ile il genelinde korsan taşımacılığın önüne geçeceklerini söyleyen Kuş, bunda kararlı olduklarını belirtti.

S PLAKANIN TANINMASI ÇOK ÖNEMLİYDİ

Servis araçlarının daha güzel ortamda çalışması ve haklarının korunması için mücadele ettiklerini dile getiren Kuş “UKM’nin yapmış olduğu toplantıda S plakanın tanınması bizler için de çok iyi oldu. Tekirdağ İl genelinde servis ve personel taşımacılığı yaparak hizmet vermeyi sürdüren diğer plakalarda S plaka olacak. İnşallah önümüzdeki günlerde bu konuda güzel şeyler olacak. S plakaların tanınması bizim için de önemliydi” dedi.

SIKINTILARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Bundan böyle tüm şoför esnafının sıkıntılarını UKM ile çözeceklerini ifade eden Yaşar Kuş, “Servis taşımacılığı yapan arkadaşlarımızın daha önce de bir takım sıkıntıları bulunmaktaydı. Oda olarak sorunların çözümü için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Ancak mevcut sıkıntıların bazılarını çözemedik. Artık UKM kuruldu. İlçemizde taksi durakları, Servis araçları olsun onlarında tüm sıkıntılarının çözümü için çalışacağız” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10