Ramazan etkinlikleri semazen ile başladı

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan etkinliği düzenlendi.

Çerkezköy 1.07.2014 13:49:00 0
Ramazan etkinlikleri semazen ile başladı

SEMAZEN GÖSTERİSİ İLE BAŞLADI

Önceki akşam saat 22.00’da Amfi Tiyatro’da düzenlenen programı yaklaşık 70 kişi izledi. İstanbul’dan gelen Hüseyin Nazlım’ın semazen gösterisi ile başlayan programda Hüseyin Nazlım’ın üç etaptan oluşan gösterisi aralarında ilgiyle izlendi. Semazen gösterisinin ardından Emre Sönmezler ve ekibi konser verdi.

 

 

İLGİ AZ OLDU

Programı izleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Can ve İmdat Özgör ile Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz dışında protokol üyelerinin ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetiminden hiçbir partilinin katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

DEVAM EDECEK

Çerkezköy Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri dün akşam Kızılpınar’da devam etti. Bu akşam da Veliköy’de semazen gösterisi ve Emre Sönmezler konseri düzenlenecek. Yetkililer “5 Temmuz Cumartesi günü ünlü sanatçılardan oluşan Yalçın Özden Tiyatrosu'nun sahnelediği Direkler Arası Kumpanya oyunu Amfi Tiyatro’da Çerkezköylü’ler için sahnelenecek. Aynı oyun 6 Temmuz Pazar günü Kızılpınar’da, 10 Temmuz Perşembe günü ise Veliköy’de sahnelenecek” dedi. 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10