Ramazan gezileri başladı

Ramazan gezilerini geleneksel hale getiren Marmara Ereğlisi Belediyesi, geleneği bu yıl da bozmadı. Marmara Ereğlisi Belediyesi tarafından ücretsiz olarak her yıl gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Gezilerinin ilki Gelibolu

Marmara Ereğlisi 2.07.2014 18:20:00 0
Ramazan gezileri başladı

GELİBOLU VE EDİRNE GEZİLERİ DÜZENLENECEK

Marmara Ereğlisi Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Ramazan gezilerine ilgi yoğundu. Ramazan ayında 4 ayrı kente gezi düzenlenecek olan Marmara Ereğlisi Belediyesi ilk hafta Gelibolu ve ikinci hafta Edirne gezisi gerçekleştirecek. Her gün bir otobüs sabah saatlerinde belediye önünden hareket ederken, geziye katılacak vatandaşlar günler öncesinden araçlardaki yerlerini ayırttı. Bursa ve İstanbul gezileri de yapacak olan belediye 30 gün boyunca yaklaşık 2 bin kişiyi çeşitli kentlere götürmüş olacak.

KENT SIRALAMASI YAPILDI

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Belediye olarak halkımızın istediği doğrultusunda bu tür etkinlikleri her yıl yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda bunlardan birisi. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda kent sıralamasını yaptık ve ona göre gezilere başladık” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10