Kontrolden çıkan araç yan yattı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir beton mikserinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı.

Çerkezköy 4.07.2014 17:26:00 0
Kontrolden çıkan araç yan yattı

 

VİRAJI ALAMAYINCA YAN YATTI

Kaza önceki akşam saat 19.00 sıralarında ÇOSB’deki Özcanlar Tekstil Fabrikası arkasında meydana geldi. İddiaya göre BSH Kavşağı’nda Organize Sanayi Bölgesi istikametine seyir halinde olan Abdulvahap Hamitoğlu’nun kullandığı 59 UU 953 plakalı Atılım Beton firmasına ait beton mikseri, virajı alamayarak yan yattı.

AİLESİ HASTANEYE AKIN ETTİ

Kazada yaralanan Abdulvahap Hamitoğlu’na (41) ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza haberini alan Abdulvahap Hamitoğlu’nun eşi ve yakınları da hastaneye akın etti.

VİNÇLE KALDIRILDI

Kaza sonucu yan yatan beton mikseri, olay yerine gelen vinç vasıtası ile düz çevrilirken, yola dökülmüş olan mazot ise kaza mahalline gelen Belediye ekipleri tarafından temizlendi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10