Muhtar Şahin: Vatandaşa laf anlatamıyoruz

Çerkezköy Mahalle Muhtarları Çerkezköy Belediyesi'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında dağıttığı erzak paketi dağıtımlarının muhtarlıklarda sıkın

Çerkezköy 4.07.2014 17:27:00 0
Muhtar Şahin: Vatandaşa laf anlatamıyoruz

TEHDİT EDENLER BİLE OLUYOR

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, “İhtiyaç sahibi olsun olmasın herkes belediyenin ihtiyaç sahiplerine vermiş olduğu Ramazan erzak paketinde faydalanmak istiyor. Bu konuda her gün muhtarlığımıza bir çok vatandaş gelip gidiyor. Sanki bu yardımı muhtarlık veriyormuş gibi birine veriyoruz birine vermiyormuşuz şeklinde sitem edenlerin yanında tehdit edenler bile çıkıyor” dedi.

BİZİ BU SIKINTIDAN KURTARSINLAR

Bu yardımları belediyenin yaptığını ihtiyaç sahibi kişilerin en son 25 Haziran tarihine kadar muhtarlığa isimlerini yazdırmalarını duyurdukları halde ismini yazdırmayanların her gün muhtarlıklara geldiğini söyleyen Şahin “Muhtarlar olarak bu durum bize sıkıntı yaratıyor.  Vatandaşa laf anlatamıyoruz. Bu konuda belediye Başkanımız yada Başkan yardımcılarımız bir açıklamada bulunsunlar bizi bu sıkıntı ve dertten kurtarsınlar” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10