Kurslar yaz döneminde de devam edecek

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde yaz döneminde de bir dizi kurs açılacak.

Çerkezköy 4.07.2014 17:29:00 0
Kurslar yaz döneminde de devam edecek

RÖLYEF KURSU AÇILACAK

Kurslarla ilgili bilgi veren Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman 3 boyutlu şekillendirme (rölyef) kursunun açılacağını ifade ederek “Çerkezköy Kent Konseyi  ile işbirliği halinde,  Kent Konseyi binasında Lise ve üniversite öğrencilerimize yönelik 3 boyutlu kağıt şekillendirme (rölyef) kursu açılması planlanmaktadır.  Rölyef kursuna katılmak isteyenlerin Halk Eğitimi Merkezine başvurmaları gerekiyor” dedi.

FOTOĞRAF ÇEKİMİ ÖĞRETİLECEK

Ayrıca Halk Eğitimi Merkezi tarafından Kent Konseyi binasında fotoğraf çekimi kursu da açılacağını ifade eden Akman “Bununla ilgili kursa başvuru yapmak isteyenler müdürlüğümüze gelebilirler. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde hafta içi ve hafta sonları iki boyutlu çizim,  üç boyutlu çizim (Autocad) kursumuz da açılacak” bilgisini verdi.

KAYITLAR 1 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Akman, Açık Lise kayıtları hakkında da bilgi verdi. Açık lise sınav sonuçlarının 3 Temmuz’da açıklandığını anımsatan Akman, “Açık Lise 3. Dönem kayıt yenileme işlemleri 7 Temmuz ile 14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank Açık Lise hesabına 20 TL Banka dekontu ile Halk Eğitimi Merkezine gelmeleri halinde kayıt yenileme işlemleri yapılacak. Ayrıca açık lise yenileme işlemlerinde 22 Ağustos 1997 (18 yaşından küçükler) tarihinden sonra doğanlar kayıt yenileme işlemi yapmalarına sistem izin vermiyor” dedi. Açık Lise yeni kayıtlarının 1 Eylül ile 26 Eylül tarihinde arasında  yapılacağını söyleyen Akman, açık Ortaokul yeni kayıtlar ve kayıt yenilemelerin ise 21 Temmuz ile 12 Eylül arasında gerçekleştirileceğini ifade etti.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10