Çetin Group ailesi iftarda buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Çetin Group bünyesindeki firmalardan Atak Farma fabrikasının bahçesinde düzenlediği iftar yemeğinde Çetin Group yöneticileri ve çalışanlar

Çerkezköy 6.07.2014 11:54:00 0
Çetin Group ailesi iftarda buluştu

ÇALIŞANLARINA KENDİ ELİYLE SERVİS YAPTI

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl 16.’sı düzenlenen iftar yemeğinde davetlileri fabrika kapısında karşılayan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, çalışanlarına kendi elleriyle yemek servisi yaptı. Yemekte konuşan Ahmet Çetin, “Her geçen gün sofralarımızın daha da genişlemesi ve bu sofrayı sizlerle paylaşmak bizim için büyük bir keyif. Bir yıl kısa gibi gelip geçti. Sizlerle yine bu sofranın etrafında bir araya geldik. Allah tekrarlarını nasip etsin” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

İftar programında Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Sevay Çetin davetlileriyle yakından ilgilendi. İftar yemeğine Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin’in yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nihat Mıstık, Çerkezköy Belediye Eski Meclis Üyesi Aydın Kırıklar, MHP Kapaklı İlçe Başkanı ve Ahmet Çetin’in ağabeyi Yusuf Çetin, Güvenlik Koordinatörü Ümit Yüksel, Güvenlik Direktörü Salim Ertem Kısacık, saha amirleri ile proje şefleri, sorumluları, Çetin Güvenlik ve Çetin Sosyal Hizmetler çalışanları, Ahmet Çetin’in oğlu Atakan Çetin ile Çetin Group çalışanları katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10