Gezer'den üyelere iftar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kurucu üyelerinden olan Mustafa Gezer önceki akşam düzenlediği iftar yemeğinde dernek üyelerini ağırladı.İftar yemeğine Türkiye Sakatlat Derneği Çerke

Çerkezköy 6.07.2014 12:08:00 0
Gezer

DERNEĞE DE VEREBİLİRLER

Vatandaşların Fitre ve zekatlarını derneğe makbuz karşılığı verebileceklerini ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “Ramazan ayı oruç ayı, ibadet ve sabır ayıdır. Allah’ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı aydır Oruç ayı.Sevgili Peygamberimiz,ramazan ayında içtenlikle yapılan dua,ibadet ve iyiliklerin Allah katında daha değerli olacağını bildirmiştir.Bu nedenle yapacağınız yardımlar ve  derneğimizde vereceğiniz iftarlar ihtiyaç sahibi engelli üyelerimiz adına ve Türkiye Sakatlar Derneği Eğitim Öğretim ve Yaşam Evi’nde kalan kimsesiz engellilerin ihtiyaçlarının karşılanması için Fitre ve Zekatlarınız makbuz karşılığı alınıyor” dedi.

İFTAR VERMELERİNİ ARZU EDİYORUZ

Derneğin Kurucu üyelerinden Mustafa Gezer de, iftara yoğun katılımın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Gezer, kimsesiz engellilerin de barındığı bu dernek çatısı altında Çerkezköylü iş adamlarının ve tüm hayırseverlerin iftar vermesini arzu ettiklerini ifade etti.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10