Tekirdağspor'da seçimi Aydoğdu kazandı

Tekirdağspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 4 Temmuz Cuma günü saat 16.00'da Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

6.07.2014 16:02:00 0
Tekirdağspor

 ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Olağan üstü kongrede Mustafa Aydoğu ve Yılmaz Yıldırım başkan adayı oldu. Kapalı oylama yapılan kongrede  seçimi Yönetim Kurulu'na Mustafa Aydoğdu başkanlığında ki listede  kazandı. Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda başlayan Olağanüstü Genel Kuruluna; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kadir Albayrak, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi parti ve  Sivil toplum kuruluş temsilcileriyle beraber Tekirdağspor taraftarı katıldı. Açılış ve yoklama ile başlayan Genel Kurul, Divan Heyeti’nin belirlenmesiyle devam etti. Divan Heyeti Başkanlığı’na Melih Bilgin, Divan heyeti Başkan yardımcılığına Enez Kaplan, Kâtip olarak da Hüseyin Gençdal ve Yılmaz Gündoğan seçildi ve ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Spora hizmet edip ebediyete intikal eden kişilerin anısına bir dakikalık Saygı Duruşu yapıldı. Tekirdağspor Eski Kulüp Başkanı Y. Orhan Çebi göreve geldikleri günden bugüne kadar ki süreçte gerçekleştirilen faaliyetleri Faaliyet Raporu’nda katılımcılara sundu.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Faaliyet raporunun ardından bilanço Başkan Yardımcısı Ercan Kısa tarafından okunarak, üyeler tarafından onaylandı. Denetim Kurulu Raporu Başkan yardımcısı Ercan Kısa tarafından okunarak, raporlar üzerinde görüşme açıldı. Söz alan olmadı. Yönetim kurulu faaliyet raporu, Bilanço ve Denetleme  kurulu raporu ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile kabul edildi. Tahmini bütçenin Başkan Y.Orhan Çebi tarafından okundu. Yapılan oylama sonucu Tahmini Bütçe oy birliği ile kabul edildi. ?Olağanüstü Genel Kurulu’nun 8.  gündem maddesi olan Tüzüğümüzün Madde 15 gereğince Yönetim Kurulunun 9 Asil 9 Yedek üye’den 15 Asil 15 Yedek üyeye çıkarılması için genel kurula sunuldu.Oy birliğince kabul edildi.

“BAŞARILAR DİLEDİ”

Yaklaşık üç saat süren Olağanüstü Genel Kurul’da 8. gündem maddesi oylamaya sunulduktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak söz alarak konuşma yaptı.Tekirdağspor’a tüm Tekirdağ olarak 11 ilçe ile birlikte tüm halkın sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Göreve geldiğin günden beri Tekirdağspor için aynı şeyi söylüyorum. Tekirdağ büyükşehir oldu. Tekirdağspor artık tüm şehrin takımı. Dolayısıyla Tekirdağspor’a 11 ilçe birlikte tüm şehrin sahip çıkması gerekiyor. Günü kurtaran çözümlerle Tekirdağspor’un bir yere gelmesi mümkün değil. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak belediye meclisimizin almış olduğu karar doğrultusunda 2014 Aralık Ayında 100 Bin TL, 2015 Ocak Ayında 200 Bin TL, 2015 Şubat Ayında 100 Bin TL ve 2015 Mart Ayında 200 Bin TL olmak üzere toplam 600 bin TL destek olma sözü veriyorum. Gönül ister ki daha fazla destek verelim. Ben kongrenin hayırlı olmasını diliyorum ve seçilecek olan yeni yönetime de şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 

İŞTE YENİ LİSTE

İki liste olarak gidilen seçimde kapalı oylama yapılarak 53 oy kullanıldı. Mustafa Aydoğdu ve Yılmaz Yıldırımın listelerinin bulunduğu seçimde Mustafa Aydoğdu yönetimindeki liste 35 oy, Yılmaz Yıldırım yönetimindeki liste 18 oy aldı. 35 Oy ile Mustafa Aydoğdu başkanlığında ki Yönetim Kurulu Asil Üyeler şu şekilde oluştu: Mehmet Şık, Şeref Güral, Orhan Çebi, Şerafettin Kurt, Ergin Güleryüz, Rüştü Özgür, Mehmet Demir, Cüneyt Yüksel, Ercan Kısa, Bekir Kiremitçi, İsmet Teberoğlu, Vecdi Yanlızoğlu, Benan Utku ve Volkan Nallar.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10