Edirne gezileri devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen Edirne gezileri devam ediyor. Başkan Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde Ramazan ayı boyunca her gÃ?

Bölgede Gündem 7.07.2014 13:12:00 0
Edirne gezileri devam ediyor

BAŞKAN EŞKİNAT YOLCU ETTİ

Tuğlalı Park’tan kalkan araca gelerek Edirne’ye gidecek vatandaşlara iyi yolculuklar dileyen Eşkinat, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak düzenlediğimiz ücretsiz kültür gezileri kapsamında ramazan ayı boyunca her gün Edirne’ye gidecek aracımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Sizden bizler içinde Edirne’yi bol bol gezip görmenizi istiyorum. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

HER GÜN DÜZENLENİYOR

Süleymanpaşa Belediyesi kültür gezilerinde, II.Beyazıt Külliyesi (Sağlık Müzesi), Selimiye Camisi, Eski Cami (Ulu Cami) ve Üç Şerefeli Cami, serbest zaman ve Arasta çarşısının gezilmesinin ardından hep birlikte iftar yapılması ve teravih namazı ile sona erecek. Süleymanpaşa Belediyesi ücretsiz kültür gezileri Ramazan ayı boyunca devam edecek. Kültür gezileri kapsamında araçlar her gün saat 12.30’da Tuğlalı Park’tan hareket edecek. Süleymanpaşa Belediyesi Kültür Gezilerine katılmak isteyenler nüfus kağıtları ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne başvurabilirler.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10