Ülkücülerden şehit ailelerine anlamlı iftar

Kapaklı Ülkü Ocakları, önceki akşam Golden Palas Otel'de düzenlediği iftarda Çerkezköy ve Kapaklı'daki şehit ailelerini ağırladı. Kapaklı Ülkü Ocakları Şehit ailelerine Golden Pala

Çerkezköy 7.07.2014 13:18:00 0
Ülkücülerden şehit ailelerine anlamlı iftar

ŞEHİT AİLELERİMİZ BİZİM BAŞ TACIMIZ

Yemekte konuşan Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, “On bir ayın sultanı olan Ramazan ayında ailelerin en güzelleri olan şehit ailelerimizi ağırlamak istedik” dedi. Bu kutsal topraklar için canlarını veren ve bu topraklar üzerinde yaşamamıza vesile olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anan Ayhan “Mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin aileleri de her zaman ve her şekilde baş tacımızdır” dedi.

 

 

PARTİLİLER DE YALNIZ BIRAKMADI

İftar programına MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Saray MHP İlçe Başkanı Hakan Özgün, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, Başkan Yardımcıları Serkan Açıkgöz, Güven Öztürk, Çağlar Bütün, MHP’li Karaağaç Belediye Eski Başkanı Dr. Özkan Yücel, ülkücüler ve şehit aileleri katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10