Depo yangını korkuttu

Çerkezköy'de önceki gün saat 23.30 sıralarında bir binanın bodrum katında çıkan yakın, mahalle sakinlerinin paniğe kapılmalarına neden oldu.

Çerkezköy 7.07.2014 13:23:00 0
Depo yangını korkuttu

İTFAİYE EKİPLERİNE HABER VERİLDİ

Yangın, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Tokuşlar Caddesi Bekler Apartmanı’nın giriş katında bir depoda çıktı. İddiaya göre, sigara içmek için gece geç saatlerde binanın arka kısmına geçen gençler, içtikleri sigaranın izmaritini bodrum katın havalandırma camından içeri attı. İlerleyen dakikalarda boş kartonların da bulunduğu bodrum kattan çıkan dumanı fark eden bina sakinleri durumu hemen Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

KISA SÜREDE SÖDÜRÜLDÜ

Bu sırada olay yerine gelen GAZDAŞ ve TREDAŞ ekipleri de binanın doğalgaz ve elektriğini keserek gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, havalandırma camından yangına müdahale ederek kısa sürede yangını söndürdü. Yangını söndüren ekipler, tedbir amaçlı soğutma çalışması yapabilmek amacıyla bodrum kata inmek istedi. Fakat binanın giriş katında bulunan deponun kapısının kilitli olması nedeniyle içeri giremedi.

KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİRDİLER

Yaklaşık yarım saat boyunca deponun sahibine ulaşmaya çalışan Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, çareyi kapıyı kırıp içeri girmekte buldu. Bir kazma vasıtasıyla deponun kapısını kıran ekipler, gerekli soğutma çalışmasını yaptı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10