İşadamları iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Genç İşadamları Derneği'nin geleneksel hale getirdiği iftar programında yeni üyeler ve eski üyeler bir araya geldi.

Çerkezköy 8.07.2014 11:50:00 0
İşadamları iftarda bir araya geldi

İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Çerkezköy Özel Çelebi Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programına CHP’li Çerkezköy Belediyesi Meclis üyesi Nedim Yılancı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Danyeli,  ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin, Çerkezköy Belediyesi Meclis Eski Üyesi Aydın Kırıklar, Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği Eski Başkanı Kamil Çetintaş, yönetim kurulu üyeleri, eski yönetim kurulu üyeleri ile Çelebi Öğrenci Yurdu öğrencileri katıldı.

ALLAH ORUÇLARIMIZI KABUL

Ezanın okunması ile birlikte tüm davetliler oruçlarını açarken, yemeğin ardından Dernek Başkanı Emre Asbaş, tüm masaları ziyaret ederek davetlileriyle yakından ilgilendi. Yemeğin ardından konuşan Çerkezköy Genç İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Ragıp Cin “Organize ettiğimiz iftarımız ile eski ve yeni üyelerimizi bir araya getirmek istedik. Tüm dostlarımızı bu akşam aramızda görmek bizleri son derece mutlu etti. Bu mübarek ayda Allah oruçlarımızı kabul eylesin. İftar programımıza bizleri kırmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10