UltrAslan Çerkezköy iftarda buluştu

Çerkezköy'de yaşayan Galatasaray taraftarı iftar yemeğinde bir araya geldi. Şanlıurfa İskender'de bir araya gelen 30'a yakın Galatasaray taraftar grubu ultrAslan Çerkezköy üyeleri uzun süre soh

8.07.2014 16:09:00 0
UltrAslan Çerkezköy iftarda buluştu

Çerkezköy Haber- UltrAslan Çerkezköy Grubu, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini, bu yıl Şanlıurfa İskender’de  gerçekleştirdi.

“İFTARDA BİR ARAYA GELDİK”

Galatasaray’ın taraftar grubu olan ultrAslan Çerkezköy’ün organizasyonunda  Çerkezköy ve Saray’dan bir araya gelen tüm taraftara Koordinatör Caner Can teşekkür etti. Ramazan ayının birleştirici özelliği olduğunu belirten Can “ Çerkezköy’de ki Galatasaraylı arkadaşlarımızla hep bir araya geliyoruz. Bu defa maç organizasyonu için değil iftarda bir araya gelerek güzel bir gece geçirdik. Galatasaray için elimizden gelen desteği vermeye ve karşılıksız sevmeye devam edeceğiz. İnşallah gelecek sene de iftarda bir araya geleceğiz. Birlikteliğimizi herkese göstereceğiz” dedi. Konuşmaların ardından taraftar grubu yeni sezon öncesi yapılacak etkinlikler ve dernek kurulması yönünde karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10