Gümrük personeli iftarda bir araya geldi

Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı personel bu gün Rıhtım Gold tesislerinde Manisa Gümrük Müdürlüğüne tayini çıkan Tekirdağ Gümrük Müdürü Nebi Kö

Tekirdağ 9.07.2014 12:42:00 0
Gümrük personeli iftarda bir araya geldi

PLAKET VERİLDİ

Ramazan Ayı sebebiyle gerçekleşen iftar yemeğine Batı Marmara Gümrük Müdürü Muharem Murat, Bölge Müdür Yardımcısı Abbas Sarıhan, Mehmet Turgut, Tekirdağ KİM Müdürü Murat Çavuşoğlu, Tekirdağ Gümrük Müdürü Nebi Köse, Gümrük Müdür Yardımcısı Murat Aydeniz ve Gümrük bölge müdürlüğüne bağlı personeller ile aileleri katıldı. Manisa Gümrük Müdürlüğüne tayin olan Nebi Köseye Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Muharrem Murat tarafından yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verildi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Bölge Müdürü Muharrem Murat, yemekte yaptığı konuşmada “Bu güne kadar Tekirdağ Gümrük müdürü olarak başarılı görevlerde bulunan Nebi Köseyi tebrik ediyorum. Bundan sonra görev yapacağı Manisa Gümrük Müdürlüğünde kendisine başarılar diliyorum. Gümrük teşkilatında kendisi gibi başarılı çalışan tüm arkadaşlarımızı da huzur içinde bir ramazan geçirmesini diliyorum” dedi. Nebi Köse de bu güne kadar Tekirdağ da gümrük müdürü olarak görev yaptığım süre içinde başta amirlerimiz ve mesai arkadaşlarımıza, tüm çalışanlarımıza uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10