Albayrak: Temiz çevreyi geri getireceğiz

Süleymanpaşa'da yapılacak olan kanalizasyon ve atık su arıtma inşası ve projesini finanse eden İller Bankası ve Japon Jıca firması temsilcileri Teski Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve Tekirdağ Büy?

Süleymanpaşa 9.07.2014 13:12:00 0
Albayrak: Temiz çevreyi geri getireceğiz

ÇEVREYİ KORUYACAK BİR PROJE

Projede gelinen son nokta hakkında Başkan Albayrak’a bilgiler veren İller Bankası ve Japon Jıca yetkilileri bu projenin Süleymanpaşa’yı çözüme ulaştıracak ve çevreyi koruyacak bir proje olduğunu ifade etti. Teski Genel Müdürü Halim Orta da bu projeyle sahil bandının koruma altına alınacağını belirtti.

ESKİ GÜNLERE DÖNECEĞİZ

Projenin bir an önce bitirilerek hayata geçirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini anlatan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Bu proje öncesi sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımızla toplantı yaparak inşaat aşamasında biraz sıkıntı çekileceğini kendilerine aktardık ve onlar da bunu anlayışla karşıladılar. Proje tamamlandığında geçmişteki özlediğimiz o temiz çevreyi geri getireceğiz ve o eski günlere döneceğiz. 5 yıl sonunda da projelerimizin tamamını tamamlamış olarak görevimizi en iyi şekilde yapmanın ve vatandaşlarımıza en iyi hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10