1911 Çerkezköyspor transferde çok hızlı

Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor 2014-2015 sezonu öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hedef olarak sezona şampiyonluk parolası ile başlamak isteyen 1

9.07.2014 18:48:00 0
1911 Çerkezköyspor transferde çok hızlı

Çerkezköy Haber -Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor kadrosuna iki takviye yaptı.

İKİ OYUNCU ALDI

Süper Amatör Lig’de bu yıl şampiyonluk hedefi ile yola çıkan ve tecrübeli oyuncuları kadrosuna katmaya çalışan ilçe temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor kadrosuna iki oyuncusu ilave etti.

Geçtiğimiz sezon Veliköyspor’da top koşturan orta saha oyuncusu Onur Karakaş ile sözleşme tazeleyen 1911 Çerkezköyspor takımı, bir dönem Veliköyspor’da oynayan ve geçtiğimiz sezon Muratlıspor takımında başarılı bir sezon geçiren sağbek ve önlibero Tuna Akgüneş ile anlaşma sağladı.

 

 

“ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

Yapılan transferler hakkında açıklamada bulunan  1911 Çerkezköyspor Kulübü basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, “her iki oyuncumuzun da takımımıza büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Muratlıspor’dan transfer ettiğimiz Tuna Akgüneş, geçtiğimiz sezon ligde başarılı bir grafik çizerek adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Gerçekleştirdiğimiz transferler ile iddialı bir takım oluşturduk. Ligler başlar başlamaz sporseverlere seyri güzel müsabakalar izleteceğiz. Ligin başlamasıyla birlikte tek iddiamız ligi şampiyon olarak bitirmek olacak” diye konuştu.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKLAR”

1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın” Geçtiğimiz yıllarda kadrolarımızda mücadele eden iki oyuncumuzu tekrar kazandığımız için çok mutluyuz. İki oyuncu da takımımızın gücüne güç katacaktır.

İnşallah sezon boyunca iyi bir oyun ortaya koyarak ligde şampiyonluk ipini göğüsleriz. Bu yıl yapacağımız transferler ile birlikte ligde bir çok takım ile birlikte iddialı bir konuma gelmek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” diye konuştu.

“ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİK”

Çiçeği burnunda transferler 1911 Çerkezköyspor’a transfer oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek “ Bu yıl büyük hedefler içinde olan 1911 Çerkezköyspor’a transfer olduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah yeni takımımızda başarılı oluruz. 1911 Çerkezköyspor’lu futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak kapatırız” diye konuştu.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10