4. geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldiler

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) tarafından geleneksel hale getirilen iftarların bu yıl 4.'sü düzenlendi.

Çerkezköy 10.07.2014 17:40:00 0
4. geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldiler

KATILIM YOĞUN OLDU

Yalı Restaurant’ta düzenlenen iftara Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Nihat Mıstık ve Ensar Sivri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri İsmail Tezcan ve Talip Sivri, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy Gençİş Adamları Derneği Başkanı Emre Asbaş, FEM Dershaneleri Çerkezköy Şube Müdürü Ahmet Avcı, İrmet Hospital Müdürü Alper Atasoy, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Eke ile Kapaklı ve Çerkezköy’de faaliyet gösteren çok sayıda iş adamı katıldı.

YENİ PAZARLAR BULMALISINIZ

Cumhur Aydoğdu tarafından yapılan iftar duasının ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in mesajları okundu. İftarda konuşan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, ÇESİAD’ın uzun çalışmaların ve gayretlerin ürünü bir Sivil Toplum Örgütü olduğunu ifade etti. Küreselleşen ve rekabetin hızla arttığı dünyada iş yapmanın eskisi kadar kolay olmadığını söyleyen Asbaş “Hem zamana ayak uydurmak, hem de iş dünyasını iyi analiz etmek zorundasınız” derken, Yenipazarlar bulunması gerektiğini de söyledi.

SAYGI VE HOŞGÖRÜ İLE YAKLAŞILMALI

Asbaş, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON), Anadolu insanının desteği ile küresel bir marka haline ifade etti. TUSKON esnafı ve sanayiciyi ihracatçı yapabilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Asbaş, “Biz ise bir yandan kendi değerlerimize sımsıkı sarılırken, diğer yandan da başka siyasi görüşlerin felsefi düşüncelerin mevcudiyetini birer realite olarak gördük. Bu sayede hiç kimseyi hor görmedik, ötekileştirmedik. Tüm insanlara saygı ve hoşgörü ile yaklaşılmalı. Kim olursa olsun herkesi kendi konumunda kabullenelim. Hala gönüllerimiz insani duygularla çarpıyorsa, birbirimizi kucaklayalım” dedi.

BİZİM KADAR ŞANSLI OLMAYAN İNSANLAR DA VAR

Ramazan ayında Türk Milleti kadar şanslı olmayan insanların da olduğunu söyleyen Hakan Asbaş “Suriye’de, Mısır’da, Irak’ta, Arakan’da, Afganistan’da, Filistin’de, Afrika’da zulüm altında olan kardeşlerimizin de en kısa zamanda huzura erişmelerini temenni ediyorum” dedi İftar programında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından sponsorlara plaket takdim edildi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10