Yalçın Özden Tiyatrosu nostalji yaşattı

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan ayı kültür-sanat etkinlikleri, kapsamında önceki akşam Veliköy Mahallesi'nde ünlü sanatçılardan oluşan Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından â??

Çerkezköy 11.07.2014 10:45:00 0
Yalçın Özden Tiyatrosu nostalji yaşattı

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Geleneksel Ramazan Kültür-Sanat Etkinliklerinde ünlü sanatçılardan oluşan Yalçın Özden Tiyatrosu'nun sahnelediği Direklerarası Kumpanya oyununu bu kez Veliköylüler ile buluşturdu. Usta tiyatrocu Uğur Böceği Yalçın Özden'in yönetmenliğindeki, Suna Yıldızoğlu ve Ses sanatçısı Uhde Seçil gibi birden çok ünlü sanatçının rol aldığı oyunda tiyatro severlere eğlenceli  dakikalar yaşatıldı.

KAHKAHA TUFANI YAŞATTI

İlk olarak 5 Temmuz tarihinde Çerkezköy Kapalı Otopark alanında Çerkezköylüler için sahnelenen Direklerarası Kumpanyası oyunu önceki akşam da Veliköylü vatandaşlar için sahnelendi. Veliköy Belediye Meydanında saat 22.00'de başlayan ve Ünlü Tiyatro ve Sinema oyuncusu Uğur Böceği Yalçın Özden’in yazıp yönettiği ‘Direklerarası Kumpanyası’ oyunu Veliköy'de vatandaşları kahkaha tufanı yaşattı. Oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can, Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Ensar Sivri ile yüzlerce vatandaş izledi.

 

 

ESKİ RAMAZANLARA GİTTİLER

Türk Tiyatrosundan örneklerin sunulduğu oyunda, eski bir kumpanyanın sahne önü ve arkası anlatıldı. Geleneksel meddahlar, orta oyunları, düetlerin yer aldığı oyunda Yalçın Özden ve ekibi vatandaşları nostalji yüklü geçmiş  Ramazan akşamlarına götürdü. Suna Yıldızoğlu ve Uhde Seçil söyledikleri şarkılarla mini bir konser verirken, seyirciler de sanatçılara eşlik etti. Yalçın Özden Çerkezköy ve mahallelerinin  oldukça modern ve temiz bir kent olduğunu ifade ederek kendilerini tiyatro sever Çerkezköy halkıyla buluşturduğu için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür etti.

VELİKÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZ İLE BULUŞTURDUK

Veliköylüleri kahkahaya boğan oyunda, ünlü sanatçılar Yalçın Özden, Suna Yıldızoğlu, Salih Ünal, Selin Bayraktar, Ahu Özden, Uhde Seçil, Mustafa Sungur rol aldı. Tiyatronun ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sanatçılara plaket ve çiçek takdim etti. Programı izlemeye gelen Veliköylü vatandaşlara teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bu yıl Çerkezköy Belediyesi olarak Kültür-Sanat Etkinliklerinde birbirinden ünlü isimleri vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy'de sahnelenen oyunumuzu bu sefer Veliköylü vatandaşlarımız ile buluşturduk” dedi.

TÜM İMKANLARI SEFERBER ETTİK

İlçe haklının kardeşlik içinde huzurlu ve tam bir birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayını en iyi şekilde geçirmeleri için Belediye olarak ellerindeki imkanları seferber ettiklerini söyleyen Akay “Tiyatro oyuncularına göstermiş oldukları gösteriden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10