1911 Çerkezköyspor Ziya'yı da bırakmadı

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor'da Başkan Murat Narçın iç transferde Ziya Bozbay ile bir yıllık sözleşme yenilediklerini söyledi.

14.07.2014 18:03:00 0
1911 Çerkezköyspor Ziya

Çerkezköy Haber-  Tekirdağspor Süper Amatör Ligin şampiyonlukta iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor iç transferde sol kanat oyuncusu Ziya Bozbay’ı bırakmadı. Yeni sezon transferlerinin aralıksız devam ettiğini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın” Yeni sezon hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Bu yıl Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefliyoruz. Yeni sezon çalışmalarımıza da bayramdan sonra başlayacağız” diye konuştu. 1911 Çerkezköyspor’da kaldığı için mutlu olduğunu kaydeden Bozbay” 1911 Çerkezköyspor’da mücadele eden futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

SARAY BELEDİYESPOR’DAN GELDİ

2014-2015 sezonu öncesi Süper Amatör Ligde yer alan takımlar transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüyor. Bu yıl şampiyonluk hedefleyen 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Ziya Bozbay ile tekrar anlaştı. Sol kanatta mücadele eden ve geçtiğimiz sezon Saray Belediyespor’da saha çıktığı maçlarda taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Ziya Bozbay ikili görüşmelerin ardından geçtiğimiz yılın ikinci devresinde Veliköyspor’a transfer olmuştu. Veliköyspor ile dokuz karşılaşmaya çıkan oyuncu iki gole imza atmıştı.

“BAŞARILI OLACAĞIZ”

1911 Çerkezköyspor’da kaldığı için mutlu olduğunu kaydeden Bozbay” Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde transfer olduğum takımımda gerçekten çok başarılı oldum. Son anda bir kaç teklif vardı ve ben tercihimi  kulübümden yana kullandım.  1911 Çerkezköyspor’da mücadele eden futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

“TRANSFERLER DEVAM EDECEK”

Transfer hakkında açıklamada bulunan 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, sezon öncesinde güçlü bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Çolakoğlu" Dış transfer çalışmalarının yanı sıra iç transferi de sürdürüyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz sezon sol açık mevkiinde başarılı bir sezon geçiren futbolcumuz Ziya Bozbay ile bir yıllık anlaşma yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Transfer çalışmaları bundan sonra da devam edecek" dedi.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK”

Transfer hakkında açıklama yapan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  İnşallah sezon boyunca iyi bir oyun ortaya koyarak ligde şampiyonluk ipini göğüsleriz. Bu yıl yapacağımız transferler ile birlikte ligde birçok takım ile birlikte iddialı bir konuma gelmek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Bu yıl Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefliyoruz. Yeni sezon çalışmalarımıza da bayramdan sonra başlayacağız” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10