Yeni başkan hemşerilerini iftarda bir araya getirdi

Çerkezköy Erzurumlular Derneği Yönetimi Aşık Yaşar Reyhani Parkı'nda üyelerine iftar verdi.

Çerkezköy 16.07.2014 13:02:00 0
Yeni başkan hemşerilerini iftarda bir araya getirdi

KATILIM YOĞUN OLDU

Önceki akşam gerçekleştirilen iftar programına AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Hanifi Belindir, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan,  AK Parti Süleymanpaşa İlçe Eski Başkanı Yavuz Avcı, Ak Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nurettin Yekeler, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Emin Yıldız ile vatandaşlar katıldı.

 

 

İKRAMDA BULUNDU

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen olağanüstü kongre ile birlikte ile Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Mehmet Emin Yıldız, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erzurumlu hemşerilerine iftar etkinliği gerçekleştirdi.  Aşık Yaşar Reyhani Parkı'ndaki dernek binasında iftar yemeği veren Mehmet Emin Yıldız, hemşehrilerine kendi elleriyle ikramda bulundu.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İftar sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı Mehmet Emin Yıldız “Burada olup birlik ve beraberliğimizi güçlendiren hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ayı mübarek olsun. Herkese sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10