Ziraat Odası'nın iftarında bir araya geldiler

Çerkezköy Ziraat Odası her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar geleneğini bu yıl da sürdürdü.

Çerkezköy 16.07.2014 13:35:00 0
Ziraat Odası

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Önceki akşam Gönlübol Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğinde Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri, davetlilerle yakından ilgilendi. Çerkezköy Ziraat Odası’nın iftarına Gıda Tarım ve Hayvancılık Çerkezköy İlçe Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu, Çerkezköy Ziraat Odası eski Başkanlarından Halit Er, Çerkezköy  Çiftçi Malları Koruma Başkanı Osman Dal, Veliköy Belediye Meclisi Eski üyesi Mülayim Ürkmez, oda yönetim kurulu üyeleri, oda personeli ve odaya kayıtlı üyeler katıldı.

 

 

BUĞDAY HASADI TAMAMLANDI

İftar sonrası konuşan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Bu yıl çiftçinin beklediği üretimi elde etmesini temenni eden Toprak “Bölgemizde buğday hasadı tamamlandı. Ancak ofis çiftçinin malını almıyor. Çorlu emanet olarak alıyor. Şuan buğday fiyatının ne olduğu ve ne olacağını hiç kimse bilmiyor” dedi.

ÜRÜNÜNÜZÜ ŞİMDİ SATMAYIN

Zor durumda olan çiftçinin borçlarını ödeyebilmek adına tüccara ucuza mal vermek zorunda kaldığını söyleyen Toprak çiftçinin yok pahasına alın teri dökerek ürettiği buğdayını şu an satmamasını, biraz beklemesini istedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10