Sakallı'nın iftarına yoğun ilgi

MHP'li Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Hasan Sakallı'nın önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu'nda düzenlediği iftar programına ilgi yoğun oldu. Hasa

Çerkezköy 20.07.2014 12:52:00 0
Sakallı

TÜM KONUKLARIYLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Hasan Sakallı, “Güzel bir Ramazan akşamında iftar programında insanın tüm dostları ve sevdikleriyle birlikte birlik ve beraberlik içinde aynı sofrada yemek yemesi kadar güzel bir şey yok. İşte bu akşam iftarımda tüm dost ve sevdiklerimin çoğunun hazır bulunmasından çok mutlu oldum. İftar programıma katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 

 KATILIM YOĞUN OLDU

Belediye Meclisi Üyesi Hasan Sakallı’nın Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nda önceki akşam verdiği iftara MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Mimarlar ve Mühendisler Odası Çerkezköy Temsilcisi İlker Börekçi, Kızılpınar Belediye Eski Başkanı Adnan Er, MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy Belediye Meclisi eski üyesi Behçet Güven, MHP Milletvekili eski aday adaylarından Fikri Güzel, iş adamları, esnaf, Hasan Sakallı’nın emekli olmadan önce Tredaş Çerkezköy İşletme Müdürlüğü yaptığı dönemde birlikte çalıştığı mesai arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10