"Hiçbir yolcuyu mağdur etmeyeceğiz"

Ramazan ayına sayılı günler kala otobüs firmalarına da talepler arttı. Kale-Yonca Seyahat Firması Çerkezköy Müdürü İlker Dil, yoğun talep dolayısıyla her 10 dakikada ya da her 3 dakikada bir otobüs ka

Çerkezköy 22.07.2014 16:27:00 0

HİÇBİR SIKINTI OLMAYACAK

Bayram tatilinde vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamayacağını ifade eden Dil, “Yıllardır bölgemizde hizmet eden Kale ve Yonca Seyahat bölge halkını mağdur etmeyecek. İstanbul’da da servis araç sayımızı çoğalttık. Ege ve İç Anadolu’da da ayni şekilde ve ayrıca kısa yol ücretlerini de aşağıya çektik. Bu da firmalarımızın vatandaşa ayrı bir hizmeti” dedi. Araç filosunu genişlettiklerini ifade eden Dil “Bu nedenle ne bu bayramda ne de sonrakilerinde hiçbir sıkıntı yaşanmayacak” dedi. İstanbul Seyahat Çerkezköy Müdürü Nazım Polat da “İstanbul’a yarım saatte bir otobüs seferimiz var. Bayram dolayısıyla talep arttığı sürece 15 dakikada bir otobüs kaldıracağız” dedi.

UZUN YOLDA SIKINTI OLABİLİR

Truva Seyahat Çerkezköy Müdürü Necdet Çalışkan da Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize halkına bayramda da en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını söyledi. Çerkezköy’den yurdun belli kentlerine belli saatlerde otobüslerin kalktığını söyleyen Çalışkan “Bayram dolayısıyla ek birer otobüs ilavesi yapılır. Ancak İstanbul’a gider gibi talep çok olsa da yarım saat ya da on beş dakikada araç kaldırma şansınız yok. Bu nedenle sıkıntı olabilir” dedi.

3 DAKİKADA BİR OTOBÜS

Truva Seyahat yazıhanesinde İsmail Ayaz, Aydın Turizm, Yıldız, İnci ve Fındıkkale Seyahat firmalarının da seferlerinin yapıldığını söyleyen Çalışkan “İstanbul’a gidecekler için kesinlikle hiçbir sıkıntı yaşanmayacak.” dedi. Metro Turizm Çerkezköy Müdürü Eyüp Meçin de “Talep olması halinde İstanbul’a üç dakikada bir otobüs seferi koyacağız” dedi. Geniş bir otobüs ağına sahip olduklarını ifade eden Meçin “Hiçbir yolcuyu mağdur etmeyeceğiz” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10