Optimed, basın mensuplarını iftarda ağırladı

Özel Optimed Hastanesi, Çerkezköy ve Çorlu'daki basın mensuplarını 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla önceki akşam Yalı Restaurant'ta düzenlediği iftar yemeğinde ağırladı.

Çerkezköy 24.07.2014 13:28:00 0
Optimed, basın mensuplarını iftarda ağırladı

KAPIDA KARŞILADILAR

Hastane yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Ayhan Akbıyık, başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, hastane yönetim kurulu üyeleri, Başhemşire Sevda Sümbül, hastane yöneticileri ve hastane personelleri basın mensuplarını kapıda karşıladı. Hastane yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Ayhan Akbıyık, başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan yemek boyunca da masaları tek tek dolaşarak basın mensupları ile yakından ilgilendi.

 

 

GÜZEL BİR AY

İftar sonrası konuşan Hastane Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşliğin yoğun olarak yaşandığı güzel bir ay olduğunu ifade etti. Basın emekçilerinin fiziksel aktivitelerinin yanında aynı zamanda fikir işçisi olduğunu ve hassas bir görevi ifa ettiklerini söyleyen Arslan “Gazetecilerin insana, topluma zarar vermeme bilinci ile hareket etmesi gerekiyor. Bu nedenle sağlık çalışanları ile birbirlerine çok benziyorlar” dedi.

 

 

BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Katılımlarından dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür eden ve onların basın bayramını kutlayan Arslan, hastane ile ilgili de bilgiler verdi. Hastanenin 7 yaşına girdiğini ifade eden Arslan “Temmuz ayı aynı zamanda hastanemizin de yıldönümü. Sizlerin desteği ile daha da büyüdük” dedi. Geçtiğimiz yıl başlattıkları yatırımın da devam ettiğini ifade eden Arslan “Trakya’nın ve Balkanların en büyük özel yatırımı olacak. 4-5 ay içinde tamamlanacak. Marmara’dan ve Balkanlar’dan pek çok hasta sağlık hizmeti için hastanemize gelecek” dedi.

 

 

HELİKOPTER PİSTİ KURULDU

Hastaların nakli için hastane binasının çatısına helikopter pisti kurduklarını ifade eden Arslan,bunun da Trakya’da ilk olduğunu ifade etti. Optimed Hastanesi’nin adının optimum medikal’den geldiğini ifade eden Arslan “Hastaya zarar vermeden en uygun sağlık hizmeti vermeyi hedefledik. Yüzde 100’e yakın sizlerin güvenine layık olduğumuzu düşünüyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER – Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10