Beşiktaş taraftarı iftarda buluştu

Çerkezköy Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından düzenlenen iftar programı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.Dekor Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftara Çerkezköy, Saray, Kapakl

Çerkezköy 24.07.2014 17:35:00 0
Beşiktaş taraftarı iftarda buluştu

Çerkezköy Haber- Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği düzenlediği iftar yemeğinde taraftarlarını buluşturdu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki akşam Dekor Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programında konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nihat Macit” Öncelikle burada bulunan bütün misafirlere hoş geldiniz demek istiyorum. Aklımın erdiği ilk günden beri bu asil renklere gönül vermiş bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet etme şerefine erişmenin gururu ve mutluluğu içersindeyim. Öncelikle benden önceki dernek başkanımız Sedat Taşkın’a yapmış olduğu tüm hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Macit” Beni bu göreve layık gören kardeşlerim, sizlerin güvenine layık olarak desteklerinizle Beşiktaşımızın en iyi yerlerde olabilmesi için Çerkezköy’de yaşayan ve Beşiktaş’a gönül veren tüm dostlarımızın birlik ve beraberliği için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bu akşam düzenlemiş olduğumuz geleneksel iftar programını geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bin aydın daha hayırlı olan Kadir gecesini de tüm Müslüman alemine barış, kardeşlik, huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. Başkan Nihat Macit’in konuşmasının ardından taraftar grubu yeni sezon öncesi yapılacak etkinlikler ve dernek çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10