Servisçiler, UKM'nin kararına tepkili

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, "Tekirdağ Büyükşehir Ulaştırma Koordinasyon Kurulu, geçtiğimiz hafta aldığı kararla servisçil

Çerkezköy 3.08.2014 15:44:00 0
Servisçiler, UKM

ALEYHTE BİR KARAR ÇIKTI

Servisçilerin sıkıntılarını çözecek bir karar beklerken, servisçilerin aleyhine bir karar alındığını söyleyen Tanyeri “Çıkan sonuç ve karardan şahsım adına çok üzüntü duydum. Çünkü alınan karar servisçileri daha da mağdur edeceği gibi kimin nasıl ve ne şekilde çalışacağı da tam olarak belirtilmemiş olması büyük bir kargaşaya yol açacak” dedi. Alınan bu kararın yanlış olduğunu savunan Tanyeri UKM’de kendilerini temsil eden oda başkanının da konuya pek vakıf olmadığını gördüklerini söyledi.

YETKİ KARGAŞASI YAŞANACAK

Çerkezköy ve Çorlu’nun servisçilerin en yoğun olduğu yerlerden olduğunu söyleyen Başkan Tanyeri “Alınan karar yanlıştır. Bu yanlışlıktan en kısa sürede dönülmelidir” dedi. Bölgedeki servisçilerin yok sayılamayacağını söyleyen Tanyeri “Bu alınan kararların hem personel taşımacılığı hem de öğrenci taşımacılığı yapanları karşı karşıya getirecek. Karışıklığa neden olacak ve bir çok yetki kargaşası yaşanacak” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10