Sahil Projesi masaya yatırıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil şeridi ile ilgili toplantı düzenlenirken, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan ve Dekan Yardımcısının da katıldığı

Süleymanpaşa 5.08.2014 19:18:00 0
Sahil Projesi masaya yatırıldı

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Toplantıda konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Bu şehirde yaşayan bireyler olarak, sahil projesi gibi kamu yararı içeren projeler için kanaat önderlerinin sık sık bir araya gelmesi taraftarıyım. Vatandaşımıza nasıl faydalı olabiliriz, onu konuşmamız gerekli. Biz bu makama icraat yapmak için geldik. Halkımız için iyisini yapmak zorundayız.  Sahil için en güzel projenin yapılması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

ARTIK BİR ŞEYLER YAPILMALI

Bu şehirde yaşayan bireyler olarak zaman zaman gerek meslek odalarının gerekse fakültedeki hocaların fikirlerine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Eşkinat “Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Halkımızın bize inanmasını önemsiyorum. Bu şehirde yaşayan biri olarak, burada artık bir şeyler yapılması gerekiyor” dedi.  Toplantıda ağırlıklı olarak sahil alanı için yapılabilecek projeler üzerinde durulurken, Trafik ve tarihi yapının iyileştirilmesi ve temizlik konusunda da görüşler paylaşıldı.

Haber Merkezi

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10