Gökkuşağı Projesi hayata geçiyor

Edirne Belediye Başkanlığı Aile Danışmanlık Birimi yeni bir projeye daha imza attı. Çocukları sanal dünyadan uzaklaştırmak amacıyla 'Gökkuşağı Projesi' başlatıyor.

Bölgede Gündem 6.08.2014 16:10:00 0
Gökkuşağı Projesi hayata geçiyor

RENK KATMAK İSTEDİK

Her çocuğun bir renk olduğunu ifade eden Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi Personeli Uzm. Psikolojik Danışman Esra Selvi “Renk hayattır, zevktir, uyumdur, hayat da tattır. Çocuk gelecektir, aydınlık yarındır. Bütün çocuklar farklı bir renk barındırır içinde. Geleceğe renk katar çocuklarımız. Bir aradayken gökkuşağı gibidirler. Günümüze, geleceğimize ışık tutarlar. Bizler de Türkiye Cumhuriyeti Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi olarak bu gökkuşağına bir renk de biz katalım istedik” dedi.

SEMİNERLER DEVAM EDİYOR

Gökkuşağı Projesi kapsamında Edirne Müftülüğü’ne bağlı Kur’an Kursu öğrencilerine bilgilendirme seminerleri verilirken, yetkililer, “Gökkuşağı Projesini destekleyen Belediye Başkanı Recep Gürkan’a, Başkan Yardımcıları, Çiğdem Gegeoğlu’na, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Avcı’ya, projede ortaklaşa çalışan kurumlara Edirne Müftülüğü’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10