Çöp toplamada gece uygulaması

Kırklareli Belediyesi tarafından alınan karar kapsamında vatandaşların evsel atıkları, 11 Ağustos Pazartesi günü itibari ile 22.00 ve 05.30 saatleri arasında Belediye Temizlik İşleri ekipleri tarafından toplana

Bölgede Gündem 7.08.2014 12:00:00 0
Çöp toplamada gece uygulaması

GÜNDÜZ YERİNE AKŞAM TOPLANACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu gerçekleştirecekleri bu uygulamanın bir çok konuda Kırklareli halkının yararına olacağını söyledi. Halkın beğenisini kazanacak bir Kırklareli meydana getirmek için çaba ve gayret gösterdiklerini ifade eden Kesimoğlu, "Kentteki çöplerin gece toplanması uygulanmasına pilot bölge olarak belirlenen Karahıdır Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Karakaş Mahallesi Sırtbağlar Mevkii ile başlıyoruz. Vatandaşlarımızın evsel atıklarını gündüz yerine akşam 22.00 ile 05.30 arasında toplayacağız” dedi.

SORUNLARIN ÖNÜNE GEÇMEYİ HEDEFLİYORUZ

Kesimoğlu, uygulama ile yaşanan bazı sorunların önüne geçmeyi hedeflediklerini dile getirerek “Sabah vatandaşlarımız işine, gücüne, evine giderken temiz bir Kırklareli ile karşılaşacak. Bunun yanı sıra trafikte zaman zaman yaşanan sıkışıklığında önüne geçmeyi hedefliyoruz. Pilot bölgelerimizde gerçekleştireceğimiz uygulamayı önümüzdeki dönemlerde daha da genişletip tüm Kırklareli’ye yaymak istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10