Sağanak yağış hayatı felç etti

Tekirdağ'da, dün öğle saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetini fırtına ile birlikte arttıran yağmur ve zaman zaman yağan dolu nedeniyle yollar göle döndü.

Tekirdağ 7.08.2014 16:19:00 0
Sağanak yağış hayatı felç etti

EV VE İŞYERLERİNİ SU BASTI

Yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, rögar kapakları taştı, trafikte olan araçlar güçlükle ilerledi. Hayatı durma noktasına getiren yağış ile birlikte yetkili kurumlar tedbirleri aldı. Yolda kalan vatandaşlara ve sıkışan trafiğe polis ekipleri müdahale etti. Öte yandan yolda yaya olarak bulunan vatandaşlar, apartman boşluklarına ve iş yerlerine sığınmak zorunda kaldı.

 

 

MEYVE VE SEBZELER YOLLARA SAÇILDI

Süleymanpaşa’daki pazar tezgahlarının yanında, tezgahlarda bulunan plastik leğenler, meyveler, sebzeler yağmur nedeniyle yollara saçıldı. Meyve ve sebzelerin yollara saçıldığını gören bazı vatandaşlar sebzeleri toplayarak evlerine götürdü.

YOLLAR DEREYE DÖNDÜ

Malkara’da da aniden bastıran sağanak yağmur nedeniyle yollar birkaç dakika içinde dereye döndü. Yağışta iş yeri ve evleri su bastı, çok sayıda araç yolda kaldı.  Malkara’yı esir alarak felce uğratan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yolda kalan vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte dahi güçlük çekerken, araçlar yolda kaldı, iş yeri ve evleri su bastı. Yağmura yolda yakalanan vatandaşlar ile araç sürücüleri isyan etti. Vatandaşlar yolun karşısına geçmek için mücadele ederken yolda kalan sürücüler araçlarını suyun içinden çıkarmaya uğraştı. Bazı araç sürücüleri araçlarını iterek sudan çıkarmaya çalışırken, bazıları da çekici vasıtasıyla yolda kalan araçlarını kurtardı.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10