Hizmet atağını Şarköy'den başlattı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Kervanını Şarköy'den başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Genel Sekreter Murat Yazan, Da

Şarköy 8.08.2014 20:37:00 0
Hizmet atağını Şarköy

HİZMETLERİN YÜZDE 75’İNİ BÜYÜKŞEHİR YAPACAK

Albayrak “Tekelin özelleşmesinden sonra bu bölge bağcılıkta kaderine terk edilmiş ve şarapçılık bitme aşamasına gelmiş, biz bu bölgede yapacağımız projelerle bağcılığı kalkındıracağız. Buraya yapılacak hizmetlerin yüzde 75’i Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek” dedi. 

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİLER

Başkan Albayrak ve beraberindeki heyet daha sonra çarşıda esnafla bir araya geldi. Albayrak Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve diğer yetkili personelle çalışma yaparak Şarköy ve Şarköy Belediyesinin sorunlarını masaya yatırdı. Teski Genel Müdürü Halim Orta’nın Teski çalışmalarla ilgili bilgiler verdiği çalışma sonrası açıklama yapan Başkan Albayrak 2. Gelişimizde hizmet binalarını açarak faaliyetlerimizi hızlandıracağız. 2. Mavi Bayrak alan Şarköy Belediyemizi de kutluyoruz” diye konuştu.

MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI

Öte yandan Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ve Mahalle Muhtarlarıyla toplanan Başkan Albayrak “Şarköy’ün kaderini değiştirecek bir toplantı yapıyoruz. Şarköy Tekirdağ’ı n büyükşehir olmasıyla daha büyük avantajlara sahip olacak. Şarköy 34 yıl geri giden kaderini iyiye çevirmek istiyor. Önerilerinizi bize sunun, bu önerilerini ve istekleriniz size hizmet olarak geri dönecek. Büyükşehirden gelecek hizmetlerle Şarköy kalkınmasını hızlı bir şekilde tamamlayacak. Şarköy ve Tekirdağ’ı çok seviyoruz, yapacağımız hizmetlerle çok güzel bir Şarköy yaratacağız.” dedi.

HİZMET KERVANIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Vatandaşlar da sorunlarını dile getirirken, su, yol ve kanalizasyon, pazaryeri, çocuk parkı, cami tamiri, halı saha, kütüphane ile oyun alanları ve düğün salonu sorunları dişle getirildi. Bütün sorunların tek tek not edildiğini açıklayan Başkan Albayrak kısa bir zaman içinde sorun ve isteklere çözüm bulunacağını söyledi. 11 İlçe 362 Mahalle,874.475 nüfus ve 6313 km karelik alanda hizmet vereceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Hizmet çalışmalarımızı Şarköy’den başlattık, her hafta bir ilçemizi giderek hizmet kervanımızı sürdüreceğiz” dedi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10