Yağış sonrası hasar tespiti yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ ve bazı ilçelerinde etkili olan aşırı yağıştan sonra durum değerlendirmesi yaptı.

Tekirdağ 8.08.2014 20:58:00 0
Yağış sonrası hasar tespiti yapıldı

ÇALIŞMALARINI YARIDA KESTİ

Sabah saatlerinde çalışmalarda bulunmak üzere Şarköy'de giden Başkan Albayrak Şarköy’de şiddetli yağışın başlamasından sonra çalışmalarını yarıda keserek Süleymanpaşa’ya döndü. Başkan Albayrak “Bugün bir çalışma nedeniyle Şarköydeydik, Şarköy’de yağış başladığında Fen İşleri, İtfaiye ve Teski’ye bağlı ekiplerimizi her an hazır olmaları konusunda uyardık ve hemen geri döndük. Tüm ekiplerimiz yağışla birlikte şehrin kritik noktalarında önlemlerini alarak çalışmaya başladı. Yağış sonrasında da derhal hasar tespiti yaptık” dedi.

ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da, yağan aşırı yağış sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yaklaşık bir saat boyunca yoğun bir şekilde yağan yağış ile ilgili konuşan Başkan Eşkinat “Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 6 ekibimiz, yağmur yağışı başladığı anda sıkıntı yaşanabilecek bölgelerimize inmiştir. Yağmur yağışının yoğunlaşması ile birlikte çalışmalarını arttıran Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait ekiplerin yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 6 ekip daha sahaya inerek çalışmalara katılmıştır.

Vatandaşlarımızın mağduriyetinin ortadan kaldırılması adına ilçemizin yoğun noktalarında yağmur boyunca da çalışmalarına devam eden ekiplerimiz yağmur sonrası hasar tespit ve onarım ile temizlik çalışmalarına da devam etmektedir” dedi.

Yağmur Malkara’da da etkili olurken,Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “146 Görüntüleme

Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 5 ayrı ekip halkımızın yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırabilmek için ilçemizin belli noktalarında çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN

Perşembe günü yaşanan olumsuz hava şartları tüm Trakya'yı etkisi altına alırken, diğer yerleşim yerlerinde olduğu gibi Malkara’nın da yağan yağmurların etkisi altında kaldığını belirten Yurdakul “Bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 5 ayrı ekibimiz hiç vakit kaybetmeden ilçemizin belli noktalarında çalışmalarını sürdürmektedir. Tüm halkımıza geçmiş olsun” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10