Bahar'dan 12-0 iddiası

Çerkezköy'e gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Çerkezköy 8.08.2014 21:06:00 0
Bahar

MUHALEFET GÖREVİ VERİLDİ

Parti binası önünde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetimi ile kadın ve gençlik kolları yönetimleri tarafından karşılanan Milletvekili Yemişçi, “30 Mart seçimlerinde halkımız Tekirdağ’da AK Parti’ye muhalefet görevi verdi” dedi. Çerkezköy’de yeni yönetim göreve geldiğinde kendisinin de Çorlu Belediye Başkan Adayı olduğunu ve yoğun çalışma temposu nedeniyle hayırlı olsun ziyaretine gelemediğini söyleyen Yemişçi, Çerkezköy teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, çalışmaları dolayısıyla yeni yönetimi kutladı.

 

 

HALKIN NEDEN OY VERMEDİĞİNİ ÖĞRENMELİYİZ

30 Mart’ta yapılan yerel seçimleri de değerlendiren Milletvekili Özlem Yemişçi, seçimlerde Tekirdağ’da üzücü bir durumla karşılaştıklarını ve halkın kendilerine muhalefet görevi verdiğini ifade etti. Ancak bu süreçte belediye meclis üyelerine büyük sorumluluk düştüğünü söyleyen Yemişçi “Seçim sürecinde tüm teşkilatlarımız çok iyi çalıştı. Ancak nerede hata yaptığımızı iyi analiz etmeli ve halkın bize neden oy vermediğini öğrenmeliyiz” dedi.

İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çerkezköy’de AK Partili Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde çok güzel hizmetler yapıldığını ifade eden Yemişçi “Çerkezköy devamlı nüfus u artan ve büyüyen bir yer olduğu için eksiklikleri daha bitmedi” dedi. Çerkezköy’ün önemli bir sanayi kenti olduğunu söyleyen Yemişçi, Çerkezköy’ün çok iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

SÖYLENTİLER ASILSIZ

AK Parti’nin Tekirdağ’da belediye kazanamaması nedeniyle bölgedeki kamu yatırımlarının duracağı şeklinde söylentiler çıktığını ifade eden Yemişçi “Bu söylentiler asılsız. Biz hizmet odaklı bir partiyiz ve hizmet odaklı hükümetimiz hiçbir şekilde hiçbir yerde kamu yatırımlarını durdurmadı ve devam ediyor. Söylentilere inanmayın” dedi.

BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili de konuşan Yemişçi, bu seçimin, halkın ilk kez Cumhurbaşkanını seçecek olmasından dolayı çok önemli olduğunu vurguladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda seçimi kazanacağından şüphelerinin olmadığını ifade eden Yemişçi “Her gittiği yerde halkımız kendisine büyük sevgi gösteriyor. Yani halkımız onu çok seviyor. Çankaya’ya güçlü liderle Türkiye güçlü olacak” dedi. Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili de konuşan Yemişçi “Çatı adayı kimi temsil ediyor? Türkiye’yi ne kadar tanıyor? Türkiye’nin detaylarını bilmiyor” dedi.

12-0 KAZANACAĞIZ

Özlem Yemişçi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da “Yerel seçimlerde 12-0 ile kaybettiğimiz Tekirdağ’ı Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu defa biz 12-0 ile kazanacağız” iddiasında bulundu. Göreve geldikleri günden beri çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bahar “Başbakanımız Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimini birinci turda kazanacağından şüphemiz yok” dedi.

YERİNDE İNCELİYORUZ

Çerkezköy’de devam eden kamu yatırımları ile ilgili de bilgiler veren Bahar, ilçede devam eden tüm kamu yatırımlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldıklarını ve çalışmaların zamanında bitirilmesi için çalışmaların aksatılmadan sürdürülmesini istediklerini ifade etti.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10