Kozuva Şirketler Grubu çalışanları piknikte buluştu

Kozuva Şirketler Grubu yöneticileri, çalışanları ve aileleri, bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Piknik Şöleni'nde bir araya geldi.

Çerkezköy 11.08.2014 13:18:00 0
Kozuva Şirketler Grubu çalışanları piknikte buluştu

BU YIL İLKİ DÜZENLENDİ

Önceki gün Kızılpınar’daki Kocameşe Piknik Alanı’nda düzenlenen piknik şölenine, Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Kozuva, Emre Kozuva, Sinan Kozuva, Kozuva Şirketler Gurubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Adem Kozuva, Kovuza Şirketler Grubu Genel Müdürü İsmail Helvacıoğlu, aileleri, şirket çalışanları ve aileleri katıldı.

YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

Şişme langırt turnuvasının düzenlediği şölende, katılımcılar çuval yarışı, halat çekme, sandalye kapmaca ve çeşitli oyunlarla gönüllerince eğlendi. Kendileri için kurulan oyun alanlarında pikniğin keyfini doyasıya yaşayan çocuklar da palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Piknikte düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Bu yıl ilki düzenlenen piknik şöleninde Kozuva Şirketler Grubu bünyesinde 5, 10 ve 15 yıl çalışan personeller ile şirketin en eski çalışanı olan Erdinç Duran’a 25 yıllık hizmetlerinin anısına hizmet plaketi takdim edildi. Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Kozuva, Emre Kozuva, Sinan Kozuva, Kozuva Şirketler Gurubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Adem Kozuva’ya da Kozuva Şirketler Grubu çalışanları tarafından plaket takdim edildi. Katılımcılar akşama kadar düzenlenen çeşitli aktivitelerle, çalışma stresinde uzaklaşarak doyasıya eğlendi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10