Sıcak asfalt çalışmaları başladı

Kırklareli Belediyesi tarafından sıcak asfaltlama çalışmalarını başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, yapacakları üst yapı çalışmaları ile birlikte Kırklareli'de bozuk yol kalmay

Bölgede Gündem 13.08.2014 10:59:00 0
Sıcak asfalt çalışmaları başladı

START VERİYORUZ

7 bin ton sıcak asfalt ile 58 bin metrekare yolu asfaltlayacaklarının altını çizen Kesimoğlu, bu çalışmanın kendilerine toplam 1 milyon 259 bin 400 liraya mal olacağını ifade ederek “Kırklareli Belediyesi olarak bugün sıcak asfalt çalışmalarımızın startını veriyoruz. Bugün itibari ile başlayacağımız çalışmalarımızı hava şartlarının el vermesi durumunda Kasım ayının ilk haftası bitirmeyi planlıyoruz. Yollarımızın yapımı ile ilgili çalışmalarımızı daha önceden başlatmıştık. Bugün Bademlik Mahallesi Kasapoğlu Caddesi üzerinde yapacağımız yol ile sıcak asfalt dökme çalışmalarımızın startını veriyoruz” dedi.

1.2 MİLYON TL’YE MAL OLACAK

 Ekiplerin sırası ile Bademlik Mahallesi Kasapoğlu Caddesi, Sungurbey Caddesi Mezarlık yolu, Yayla Mahallesi Toki Yolu, Karahıdır Mahallesi Yurt Yolu ve Karacaibrahim Mahallesi’nde 58 bin metre kare sıcak asfalt çalışması yapacağını söyleyen Kesimoğlu, “Bu çalışmalarımız bize 1 milyon 259 bin 400 TL’ye mal olacak” dedi. Kırklareli Belediyesi olarak her türlü eksiğe el atacaklarını belirten Kesimoğlu’’ Teknik bir sıkıntı yaşanmadığı süre boyunca asfalt çalışmaları devam edecek. Yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından biliniyor ve takdirle karşılanıyor. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Belediye olarak her türlü eksiğe el uzatacağız” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10