Yaşar Kuş'tan Erem'e ziyaret

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş, dün saat 11.00'da Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem'i ziyaret etti.

Çerkezköy 13.08.2014 15:50:00 0
Yaşar Kuş

ŞOFÖR ESNAFIMIZIN ÇÖZÜMÜNDE YARDIMCI OLUN

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş, ziyarette Çerkezköylü şoförlerin sorunlarının çözümünde Başkan Vekili Uğur Erem’den yardımcı olmalarını istedi. Başkan Kuş, “Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla ilimizde kurulan Ulaştırma Koordinasyon Kurulu’nda (UKM) sorunlarına çözüm beklediğimiz sıkıntılarının giderilmesinde sizlerinde yardımcı olmasını istiyoruz.”dedi.

SIKINTILARINIZIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem de “Çerkezköylü şoför esnaflarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Bizler de onların sıkıntılarını çözüm noktasında çalışıyoruz. UKM’de bu yönde ne karar alındı detaylı olarak bilemiyorum. Ancak sıkıntılarınızın çözümü için çalışacağız” dedi. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş ta Başkan Vekili Erem’in bu konuşması sonrasında ilgi ve alakasına teşekkür etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10