Vali Yerlikaya, vatandaşı dinledi

İlde göreve başladığı günden beri 111 köyü ziyaret eden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Büyükşehir olması sebebiyle köylerin mahalle statüsüne dönüşmesinin ardından 11

Tekirdağ 13.08.2014 15:52:00 0
Vali Yerlikaya, vatandaşı dinledi

MAHALLELİLERLE GÖRÜŞTÜ

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, İl jandarma Komutanı Albay Hakan Saraç, İl Çevre Müdürü Ömer Albayrak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca ile birlikte mahalle sakinlerini ziyaret eden Yerlikaya, vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Paşaköy Mahallesi ziyaretinin ardından beraberindekilerle birlikte Ergene’nin Pınarbaşı Mahallesi’ni ziyaret eden Yerlikaya, mahalle sakinleri ile görüştü.

İĞNELER’İ DE ZİYARET ETTİ

Köy ziyaretlerini sürdüren Yerlikaya, 114. mahalle ziyaretini İğneler'e yaptı. Ziyarette Vali Yerlikaya'ya  Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, İl jandarma Komutanı Albay Hakan Saraç, İl Çevre Müdürü Ömer Albayrak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü  Zekeriya Sarıkoca eşlik etti. 115. mahalle ziyaretini Ergene’nin Vakıflar Mahallesi’ne yapan Yerlikaya, burada da vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Yerlikaya, beraberindekilerle birlikte Ergene’nin Ahimehmet ve Yulaflı Mahallelerini de ziyaret etti.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10