1911 Çerkezköyspor transfere doymuyor

Çerkezköy'ü Süper Amatör Lig'de temsil edecek olan 1911 Çerkezköyspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kulüp son olarak 34 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu

13.08.2014 18:56:00 0
1911 Çerkezköyspor transfere doymuyor

BİRÇOK KULÜPTE FORMA GİYDİ

Çerkezköy’de Etbeyi Restaurant’ta basın toplantısı düzenleyen 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Önceki gün Beşiktaş Paf Takımı, Yalovaspor, Gebzespor, Kasımpaşaspor, Maltepespor, Adıyamanspor, Erzurumspor, Güngören Belediyespor, Bozüyükspor, Edirne GK, Büyükçekmecespor ve Çorlu Gençlerbirliği gibi birçok takımda forma giymiş olan tecrübeli defans oyuncusu Abdullah Hün ile sözleşme imzaladık. Bugün de, 2,5 sezon Çerkezköyspor formasını başarıyla giymiş olan başarılı orta saha oyuncusu Oğuz Kaptan ile sözleşme imzalıyoruz” dedi.

BİZ ÇOK İDDİALIYIZ

Murat Narçın, “Oğuz kardeşimiz, gayet başarılı bir futbolcudur. Kendi mevkiinin en iyilerinden birisidir. Hem sağ açık, hem de sağ bekte oynayabiliyor. Biz onu kadromuzda sağ açık için düşündük. Kendisinin birçok taliplisi vardı. Fakat sağolsun bizi tercih etti” dedi. Oğuz Kaptan’ın futbolunu gerek Çerkezköylü’lerin, gerekse Tekirdağlı’ların çok iyi bildiğini kaydeden Narçın, “Her zaman söylediğimiz gibi biz çok iddialıyız. Kulübümüz, kurduğu kadro ile BAL klasmanında bir takım havasına büründü” dedi.

DURGUNLUĞU ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Amaçlarının insanlar sporu sevdirmek olduğunu söyleyen Murat Narçın, “Biz hiç kimseye şu takımı destekleyin, bu takımı desteklemeyin demiyoruz. Biz insanlara sporu sevdirmek istiyoruz. Bu sezon futbolun yanında masa tenisi ve güreç alanlarında da kulüp olarak mücadele edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda voleybolda da mücadele verebiliriz. İnsanların bizden beklentileri oldukça fazla. Çünkü ilçede yıllardır spor alanında bir durgunluk yaşanıyor. Biz bu durgunluğu ortadan kaldıracağız. Bölgenin en iyi futbolcularıyla anlaştık. Takımımızda 30 yaşın üstünde 3 tecrübeli isim var. Diğer oyuncularımızın yaş ortalaması ise 23’tür. Ay başında antrenmanlara başlayacağız” dedi.        

KİMSEYLE BİR SORUNUM YOK

Takımın yeni transferi Oğuz Kaptan ise birçok teklif aldığını fakat Murat Narçın ve yönetiminin yaptığı güzel işler nedeniyle 1911 Çerkezköyspor’u tercih ettiğini söyledi. Bu sezon elinden geldiğince takıma katkı sağlamak istediğini dile getiren Kaptan, bir önceki sezon Çerkezköyspor’dan ayrılırken yaşanan olaylar hakkında ise “Benim kimse ile herhangi bir sıkıntım yok. Herkes gerçekleri zaman içinde gördü. Ayrıca benim taraftarla aramda bir soru yok, olamaz da” ifadelerini kullandı. 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10