Stat projesi için çalışmalar başladı

Çerkezköy Belediye yetkilileri, sporcuların bir araya gelerek zaman geçirebilecekleri bir lokal projesinin hayata geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Bu lokalde özellikle amatör spor yapanların bir araya gelerek kaynaşmalar?

14.08.2014 13:18:00 0
Stat projesi için çalışmalar başladı

İLK ETAPTA MALZEME YARDIMI YAPILACAK

Tüm kulüplere ve tüm takım sporlarına önem verdiklerini söyleyen yetkililer “Spor kulüplerinin taleplerinin belirlenmesi için Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can başkanlığında bir komisyon oluşturuldu. Bu komisyon, kulüplerin taleplerini aldı. Kulüplere ilk etapta malzeme yardımı yapacağız. Sonrasında da antrenman alanı ve tesis konusunda destek vereceğiz” dedi.

MAÇLARA HAZIR HALE GETİRİLECEK

Kızılpınar sahasında çimlendirme çalışmalarının devam ettiğini söyleyen belediye yetkilileri “Tribün onarılacak. Koltuklar konulacak. Kızılpınar stadını 2. Amatör Küme maçları için hazır hale getireceğiz” dedi. Veliköy sahasını da elden geçireceklerini ifade eden yetkililer “O sahayı da amatör takımların hem antrenmaç yapabileceği hem de maçların oynanabileceği bir saha haline getireceğiz” dedi.

5 BİN KİŞİLİK STAD PROJESİ

Önümüzdeki yıl stat projesini de hayata geçirmek istediklerini söyleyen Çerkezköy Belediyesi yetkilileri “Çerkezköy’e büyük bir stat yapacağız. Bürokratik işlemleri bitirirsek stadın yapımına başlayacağız. 300 günde tamamlanacak. En az 5 bin kişilik bir stat yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10