Çerkezköy Belediyesi'nden park projesi

Çerkezköy Belediyesi, halkın keyifli zaman geçirmesi amacıyla, İstasyon Mahallesi Didem Sokak ve Çaylak Sokak kesişim noktasında bulunan atıl durumdaki yeşil alanına büyük bir park yapacak.

Çerkezköy 14.08.2014 17:39:00 0
Çerkezköy Belediyesi

DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA START VERİLDİ

Yıpranmış durumda olan mevcut yerlerde de düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkililer “İstasyon Mahallesi Didem Sokak ve Çaylak Sokak'ın kesişim noktasında yer alan atıl durumdaki yeşil alanda da geniş kapsamlı bir düzenleme çalışması yapılacak” dedi. İlçe halkına kaliteyi sunmak amacıyla düzenleme çalışmalarına start verdiklerini ifade eden yetkilileri “Öncelikle parkta beton dökme, ahşap kalıp yapma, sıva çalışmaları ve ince kum serimi gibi yapım çalışmalarını tamamlayacak” bilgisini verdi.

BASKETBOL SAHASI DA YER ALACAK

Yetkililer, yapım çalışmalarının ardından yenilen yüzü ile mahalle halkının hizmetine sunulacak olan  parkta  monte edilecek olan oyun ve spor grupları ile 93 metrekarelik alana sahip çocuk oyun alanı, 80 metrekare yürüyüş yolu, 48 metrekare alana sahip fitness alanı ve 100 metrekare alandan oluşan basketbol sahasının yer alacağını söyledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10