AK Parti'nin kuruluş yıldönümü kutlandı

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının 13. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda kutlama programı düzenlendi.

Çerkezköy 15.08.2014 13:15:00 0
AK Parti

AK PARTİ BİR MİLLET HAREKETİDİR

Önceki akşam saat 18.00’da düzenlenen programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti’nin bir millet hareketi olduğunu ifade ederek “Bu partinin hamurunu millet yoğurmuştur. Kumaşını bu millet dokumuştur. Bu parti milletle kurduğu gönül bağlarını sürdürdüğü sürece, bu millete hizmetkâr olmaya devam edecektir” dedi.

 

 

DIŞ POLİTİKAYA İTİBAR GETİRDİ

AK Parti’nin kuruluş yıldönümünün millete hayırlı olmasını temenni eden Bahar “13 yıl önce bugün milletimiz, yolsuzluk, vesayet, yoksulluk karanlığına ‘dur’ dedi. Demokrasiye, refaha, saygınlığa ve aydınlığa ‘geç’ dedi. 13 yıldır milletin yanında, içinde ve hizmetinde olduk, bir kere olsun millete, milletin emanetine sırt çevirmedik. 13 yılda AK Parti milletimiz için yol oldu, köprü oldu, okul oldu, hastane oldu. AK Parti, 13 yıl içinde yoksula iş, işçiye güvence, hastaya şifa oldu. Ekonomiye güç verdi, dış politikaya itibar getirdi” dedi.

HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

AK Parti’nin, Türkiye’yi dünyanın yükselen yıldızlarından biri haline getirdiğini ifade eden Bahar “AK Parti’nin hizmetinin, AK Partili kadroların dürüstlüğünün ve samimiyetinin milleti kucaklayan ve onunla arasına hiçbir mesafe koymayan davranışının takdir gördüğünü biliyor, ona göre çalışmaya devam ediyoruz. Milletin kurduğu, millet eksenli bir parti olarak, milletin fikirlerini, düşüncelerini, taleplerini, devlet ekseninde oluşturma noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu millet bize inandı, güvendi ve destek verdi, biz de bu millete inanıyor, güveniyor ve hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

YOLUMUZ AÇIK OLSUN

14 Ağustos 2001’deki heyecanla, ilk günkü azim ve inançla bizlere verilen büyük sorumluluğun idrakinde olarak çalışmaya devam edeceklerini ifade eden İlçe Başkanı Reşat Bahar “Partimizin doğum günü vesilesiyle, bu harekete gönül vermiş, emekleriyle bu hareketi yükseltmiş bütün kardeşlerime, bütün dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu yolculuk sırasında kaybettiğimiz bütün dava arkadaşlarımı hayırla ve özlemle yâd ediyor, kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yolumuz hep açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

BELİNDİR DE KATILDI

AK Parti’deki kutlama programına AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir, İlçe Başkanı Reşat Bahar, Belediye Meclis Üyeleri Şükrü Dumanlar, Melek Şen, Nurettin Yekeler, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, ilçe yönetimi ve partililer katıldı. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla katılımcılara kuru pasta ikram edildi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10