Pasaport Pizza'nın 95. şubesi Çerkezköy'de açıldı

Pasaport Pizza'nın 95'inci Franchise Şubesi, dün saat 14.00'da düzenlenen törenle Gazi Osman Paşa mahallesi Barbaros Caddesi No: 12/A'da açıldı.

Çerkezköy 15.08.2014 15:39:00 0
Pasaport Pizza

17 YILLIK SERÜVEN ÇERKEZKÖY’DE DEVAM EDİYOR

Açılış töreninde konuşan Pasaport Pizza Bölge Müdürü Murat Efe, 1998’de İzmir Kordon’da başladıkları serüvene Çerkezköy’de devam ettiklerini ifade ederek “17 yıllık serüvenimizde pizza sektörüne farklı bir boyut getirdik. Bu konsepti Çerkezköy halkına sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Efe, işletmenin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

ÇERKEZKÖY GELİŞİYOR

Pasaport Pizza Genel Müdürü Yakup Çağıl da prensiplerinin çok konuşmak değil, yaptıklarının konuşulması olduğunu ifade ederek “İşletme Çerkezköy’e hayırlı olsun” dedi. Açılışta konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir de 95.şubenin açılışına katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Şubenin işletme sahibi Göksel Çağlayan’ı tebrik eden Belindir, “Çerkezköy hızla gelişiyor ve büyüyor. Bu tesisleri açılması da bunun bir göstergesidir. Allah mahcup etmesin. Hayırlı olsun” dedi.

MÜESSESEYİ GEZDİLER

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Pasaport Pizza Şubesinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından müesseseyi gezen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılış programı kokteyl ile sona erdi. İşletmeci Göksel Çağlayan açılışa katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek “Çerkezköy halkına en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılış törenine Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Binali Etyemez ve Uğur Erem, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, CHP Çerkezköy İlçe Kayyum Heyeti Üyesi Birol Öztürk, Tekirdağ İl Genel Meclisi Eski Üyesi Hasan Karaca, Çerkezköy Belediye Meclisi Eski Üyesi Abdülgani Yüce ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10