TREDAŞ'tan Mobil Trafo Merkezi

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), İşletme Bakım Müdürü Bülent Bakırcıoğlu, bünyelerine kattıkları bir adet tam donanımlı Mobil Orta Gerilim ve Alçak Gerilim Dağıtım Trafo Merkezi

Bölgede Gündem 19.08.2014 15:01:00 0
TREDAŞ

BÜNYESİNDE TÜM EKİPMAN VAR

Mobil trafo merkezlerinin en önemli özelliğinin bir trafo merkezinde bulunması gereken tüm ekipmanı bünyesinde bulundurması ve çok kısa bir zaman içerisinde değişik yerlerde bulundurulabilmesi olduğunu dile getiren Bakırcıoğlu, Bakırcıoğlu, mobil trafoların en önemli kullanım alanlarının ise doğal afetler nedeniyle zarar gören dağıtım sistemine en kısa sürede enerji vermek, küçük şantiyelerin enerji ihtiyacını geçici olarak çözmek, trafo binası yenileme çalışmalarında bölgenin elektriksiz kalmaması için kesintiden etkilenecek yerleri mobil trafo ile enerjilendirmek olduğunu söyledi.

4 YENİ TRAFOYU DAHA BÜNYEMİZE KATACAĞIZ

TREDAŞ Mobil Trafo Merkezi’nin, ilk olarak Ağustos ayı içinde 2014 yılı tesis yatırımları kapsamında bir trafo binasının yıkılarak yeniden tesis edilmesi işinde Lüleburgaz’da kullanıldığını belirten Bakırcıoğlu “Mobil Trafo Merkezi sayesinde yapılan kesintiden, Lüleburgaz’ın İstiklal Mahallesi, Belediye Su Pompaları ile Lüleburgaz Teknik Meslek Lisesi ve lojmanı etkilenmemiş olup bu yerlerin elektriği halen mobil trafo merkezinden sağlanıyor. 2014 yılı içinde 4 yeni Mobil Trafo Merkezini daha TREDAŞ bünyesine kazandıracağız. Trakya bölgesinde kesintisiz enerji için toplam 5 mobil trafo ile hizmet vereceğiz” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10