Mavi İletişim Atatürk Caddesi'nde açıldı

1911 Çerkezköyspor Kulübü yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Çolakoğlu'nun işletmeciliğini yaptığı Turkcell yetkili satış noktası Mavi İletişim, Atatürk Caddesi eski Özel Çerkezköy

Çerkezköy 24.08.2014 11:40:00 0
Mavi İletişim Atatürk Caddesi

HAYIRLI OLSUN

Açılışta işletme sahibi Sabahattin Çolakoğlu, açılışa katılan protokol mensupları başta olmak üzere herkese katılımları nedeniyle teşekkür etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu gün ilçemize yeni bir iş yerinin daha hizmete girmiş olmasından memnunluk duyuyoruz. Hızla gelişen ve büyüyen ilçemizde her gün yeni yeni işyerlerinin açılması ve istihdamında çoğalması bizleri mutlu etmektedir. Bu işletmeyi açan kardeşlerimize ailelerine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

 

ÇERKEZKÖY GİRİŞİMÇİ VE MARKA ŞEHİR OLMALI

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Çerkezköy’ün girişimci ve marka şehir olması gerektiğini ve bu potansiyelinde ilçede var olduğunu söyledi. Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy’ün üretim merkezi olması dolayısıyla girişimcilerinin de çok olması nedeniyle ilçemizin girişimci ve marka kent olmasını istiyorum. İlçemizde her geçen gün açılan yeni yeni iş yerlerinden memnunuz. İlçemizde kazananların ilçemizde yatırım yapmasını istiyoruz. Bu vesileyle bu yeni işyerinin işyeri sahibine ve ailesine ve de çalışanlarına hayırlı olmasını diliyoruz.Ayrıca ilçemizde girişimcilerin artmasını diliyorum” dedi.

AÇILIŞI KUBİLAY, AKAY VE OGAN BİRLİKTE YAPTI

Turkcell Mavi İletişim’in açılış Kur’an okunması ve dua edilmesinin ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan tarafından gerçekleştirildi.

AÇILIŞA İLGİ BÜYÜK OLDU

Açılış töreninde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ve kulüp yönetimi, Belediye Meclisi Üyeleri Nihat Mıstık, Yüksel Sevil, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, esnaf,sporcular, belediye meclisi eski üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10