Akçay: Yeni bir sayfa açılacak

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "Milletin partisinin Genel Başkanlığı görevini bir bayrak yarışı niteliğinde yeni ellere emanet edilecek" dedi.

Tekirdağ 24.08.2014 12:39:00 0
Akçay: Yeni bir sayfa açılacak

“YENİ ELLERE EMANET EDİLECEK”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nda basın toplantısı yapan Akçay, “Yeni genel başkanlık görevi büyük kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıkladığı gibi Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na emanet edilecek. Genel Başkanlıkbir bayrak yarışı gibi millete hizmet yolunda devredilecek. Milletin partisi dirliğin adresi olan AK Parti’miz 27 Ağustos’ta Ankara’da birinci olağanüstü büyük kongresini yapacaktır. Partimiz bu kongre ile yeni genel başkanını seçecektir. Partimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı gibi kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri bakanımız Ahmet Davutoğlu olacak” dedi.

“HAYALLERİ GERÇEK YAPTIK”

İlk defa milletin doğrudan seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emaneti yeni ellere teslim edeceklerini ifade eden Akçay “27 Ağustos’ta Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda yeni bir sayfa açılacaktır. AK Parti milletin umudu olduğu olarak doğmuştur. Biz milletin bize verdiği güçle birçok yeniliğe imza attık. Bugüne kadar yapılamaz denen şeyleri yaptık. Hayalleri gerçek yaptık” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10