Yüzüncü Yıl Parkı'nda yeni düzenleme

Malkara Camiatik Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi üzerinde bulunan Yüzüncü Yıl Parkı'nda Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sürüyor.

Malkara 27.08.2014 15:30:00 0
Yüzüncü Yıl Parkı

YERİNE YENİLERİ KONULDU

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Malkara Belediyesi yetkililer “Eski spor aletlerinin revize edilip yeni spor aletlerinin belirlenen yeni yere koyulmasının ardından park içinde bulunan Kasap Baba Türbesi'nin etrafındaki hasarlı ve eskimiş olan tel çitlerin yerine plastik ferforje dekoratif korkuluk takılarak türbe etrafında iyileştirme çalışması gerçekleştirildi. Spor aletlerinin yan tarafına da çocuklar için kum havuzu ve ebeveynler için oturma yerleri yapıldı” dedi.

KAFES ÇALIŞMALARINA GEÇİLECEK

Yüzüncü Yıl Parkı içerisine yapılacak olan mini hayvanat bahçesi ile botanik bahçe için temiz su ve pis su alt yapı çalışmalarının ise devam ettiğini söyleyen yetkililer “Temiz su ve pis su alt yapı çalışmalarının bitiminde ise mini hayvanat bahçesinin kafes çalışmalarına geçilecek” dedi.

DEVAM EDECEK

İlçede devam eden yol çalışmaları ile ilgili de bilgi veren yetkililer “Enerji nakil hatlarının yer altına alınması, kanalizasyon ve içme suyu şebeke inşaatından dolayı bozulan yollarda yapılan onarım çalışmaları Kurtuluş Caddesi üzerinde devam etti. Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kurtuluş Caddesi üzerinde Kızılay binası önünden başlanılarak Gazibey Anadolu Lisesi önüne kadar olan kısma asfalt yol yama çalışması yapıldı. Asfalt yol ve parke taşlarını yeniden döşeme çalışmaları ilerleyen günlerde de devam edecek” dedi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10