Seçimdeki rakiplerine buzlu kovayla meydan okudu

ALS hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan "Bir kova buzlu su kampanyası"na aynı zamanda doktor olan Karaağaç Belediye Eski Başkanı Dr. Özkan Yücel de destek ve

Kapaklı 28.08.2014 16:04:00 0
Seçimdeki rakiplerine buzlu kovayla meydan okudu

MEYDAN OKUMAYI KABUL ETTİ

Hem farkındalık yaratmak hem de hastalık hakkında bilgilendirmek için Özgür Cengiz’in kendisine yaptığı meydan okumayı kabul ettiğini söyleyen Dr. Özkan Yücel, “Ben de bugün Ziraat Bankası’na gidip bağışım yaptım” dedi. ALS hastalığı ile ilgili bilgi veren Yücel “ALS özellikle merkezi sinir sistemini ilgilendiren bir hastalıktır. Omurilik ve beyin sapındaki hücre kabına bağlı olarak gelişen bir hastalıktır. Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde giderek artmaktadır” dedi.

RAKİPLERİNE MEYDAN OKUDU

Bu hastalıkla ilgili farkındalık yaratmak için kampanyaya destek veren Dr. Özkan Yücel, MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak girdiği 2014 yerel seçimlerinde rakibi olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz ve Demokrat Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Veysel Güven ile partisinin ilçe eski başkanlarından Mustafa Ordu’ya meydan okudu.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10