Çerkezköyspor yeni sezonun ilk çalışmasını Bozaba'da yapacak

Çerkezköyspor kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Korkmaz yeni sezona iddialı şekilde gireceklerini ve hazırlıklara başladıklarını belirtti.

28.08.2014 18:42:00 0
Çerkezköyspor yeni sezonun ilk çalışmasını Bozaba

İL ÇALIŞMALAR BOZOBA’DA YAPILACAK

Başkan Ahmet korkmaz yeni sezon hazırlıklarına Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesindeki Bozoba mevkiinde yapacaklarını belirterek, “Yeni sezon hazırlıklarımıza  Saray’ın Büyükyoncalı mahallesindeki  Bozoba mevkiinde  yapacağız. 7 Eylül Pazar günü takım toplanacak ve 8-14 Eylül tarihlerinde  Bozoba mevkiinde Antrenörümüz Ergun Uncuoğullarından,  tarafından A takımımız ve Genç takımımız toplam 26 kişilik futbolcu kadromuz bir hafta kros çalışması yaptırılacak. Transfer çalışmalarımızı tamamladık. Yeni sezon hazırlıklarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

GENÇ TAKIMDAN A TAKIMINA 5-6 OYUNCU ALACAĞIZ

Başkan Ahmet Korkmaz,Bozoba’da yapılacak bir haftalık kros çalışmaları sonunda genç takım oyuncularından yüksek performans gösteren 5-6 futbolcuyu da bu çalışmalar sonunda A takımına alacaklarını belirtti. Başkan Korkmaz, Bozabada ki bir haftalık çalışmalar sonrasında da takımın her yıl olduğu gibi bu yılda Bolu’da 10 günlük bir kamp yapacağını ve bu kamp süresincede hazırlık maçları yaparak yeni sezona hazırlanacaklarını söyledi.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10